De lofts


Loft 51 bestaat uit 4 city-apartments in een Rijksmonument gelegen in de binnenstad van Maastricht. Na een volledige renovatie en verbouwing van het pand ontstond het prachtige project genaamd Loft51.

Historisch erfgoed meets luxe. Alle lofts zijn heel ruim, waar gelet is op een mooie lichtinval en je overal de historie van het pand ziet terugkomen. Daarbij zijn alle lofts luxe en eigentijds ingericht.
Iedere loft is voorzien van een volledig ingerichte keuken met kookgelegenheid, oven, koelkast en nespresso apparaat.
Daarnaast is er in alle lofts een bad, ruime douche, tv en stereo aanwezig.

De Lofts zijn full-service. Bedden- en linnengoed, schoonmaak, gebruik wasmachine en droger, strijkfaciliteiten, vuilnis-beheer, wifi, gas water licht, is allemaal inclusief.
Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel.

Loft B01

Deze loft is gelegen aan de achterkant van het huis op de eerste verdieping. Deze loft is het grootste en kenmerkt zich vooral door de mooie brede ruimte met ramen over de gehele lengte. Wij noemen het de loft met de stalen deur. Deze indrukwekkende grote schuifdeur scheidt namelijk het woongedeelte van het slaapgedeelte.

Langdurig verhuurd

Loft B02

Ook deze loft ligt op de eerste verdieping, maar dan aan de voorkant. Je kijkt uit op de Capucijnenstraat. In deze loft is meer hout gebruikt, waardoor het een iets natuurlijkere uitstraling heeft. Met name het gangetje tussen het woon- en slaapgedeelte vinden wij heel bijzonder door de speelse oplossing voor de wastafel. In het woongedeelte is een ruime 2-persoons slaapbank, waardoor de loft geschikt is voor 4 personen.

Loft C01

Deze loft bevindt zich op de tweede verdieping aan de achterkant. In het ruime benedengedeelte bevindt zich het woongedeelte, keuken en badkamer. Vanuit de badkamer kijk je weids uit richting het Boschstraatkwartier. Het slaapgedeelte bevindt zich in de vide van de loft.

Loft C02

Op de tweede verdieping, maar dan aan de voorkant vind je onze meest romantische loft. Een compact benedengedeelte met keuken en creatieve zitgelegenheid wordt gescheiden door een stalen trap naar het bovengedeelte. Hier vind je het bed, ruime inloopdouche en bad.